ΕλληνικάEnglishShqipDeutschРусский
by Transposh - translation plugin for wordpress
 

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΙΑ ΣΟΒΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ Έτοιμος σοβάς βασικής στρώσης, χωρίς ασβέστη, κατάλληλος για σοβάτισμα και «πεταχτό», μόνο με την προσθήκη νερού. Η ιδιαίτερη σύνθεσή του, αποτελούμενη από φαιό τσιμέντο υψηλών αντοχών, επιλεγμένα αδρανή σταθερής κοκκομετρίας, σε συνδυασμό με τη συμμετοχή βελτιωτικών πρόσθετων και ινών πολυπροπυλενίου, προσφέρει: • Άριστη πρόσφυση στο υπόστρωμα • Σταθερότητα στα μεγάλα πάχη (δεν «κρεμάει») • Πολύ καλή εργασιμότητα • Διπλάσια αντοχή στις κρούσεις και τον παγετό, σε σχέση με τους κοινούς σοβάδες • Αποφυγή σκασιμάτων • Αντίσταση στη διαρκή υγρασία • Πολύ καλή δυνατότητα διαπνοής του επιχρίσματος • Σταθερή ποιότητα • Μείωση στην απώλεια υλικού κατά την εφαρμογή και εξοικονό- μηση χρόνου από τον τεχνίτη Κατατάσσεται στην κατηγορία GP:CSIV / W1 κατά ΕΝ 998-1.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ Έτοιμος, ρητινούχος σοβάς, με μέγιστο κόκκο έως και 1,0 mm. Προσφέρει υψηλή πρόσφυση, αντοχή στην τριβή, την υγρασία και τις ακραίες κλιματικές συνθήκες. Ο σοβάς D-41, ύστερα από 24 ώρες παραμονής του στο νερό, απορροφά το 1% του βάρους του σε αντίθεση με τους κοινούς σοβάδες, όπου η απορρόφηση νερού φτάνει το 15%. Παρέχει άριστη ικανότητα διαπνοής, δε σκάει, δε ρηγματώνει όπως οι κοινοί σοβάδες και είναι κατάλληλος για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Kατατάσσεται στην κατηγορία GP: CSIII / W2, κατά ΕΝ 998-1.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ Έτοιμος, λευκός σοβάς τελικής στρώσης, με μέγιστο κόκκο έως 5 mm. Μόνο με την προσθήκη νερού, δημιουργεί μια αδρή διακοσμημένη τελική επιφάνεια, τύπου «χωριάτικο γραφιάτο» (εικ. 1). Η ιδιαίτερη σύνθεσή του από λευκό τσιμέντο υψηλών αντοχών, υδράσβεστο άριστης ποιότητας, μαρμαροψηφίδα επιλεγμένης και σταθερής κοκκομετρίας, βελτιωτικά πρόσθετα και ειδικές ρητίνες, προσφέρει άριστη πρόσφυση στο υπόστρωμα, αντοχή στην υγρασία, τον πάγο και το χιόνι, διπλάσια αντοχή στην κρούση, δε σκάει και δε δημιουργεί πεταλίδες. Κατατάσσεται στην κατηγορία GP: CSIV / W2, κατά ΕΝ 998-1.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ Έτοιμος λευκός ινοπλισμένος υδαταπωθητικός σοβάς κοκκομετρίας έως 1,3mm που αντικαθιστά το σοβά βασικής και τελικής στρώσης. Αποτελείται από λευκό τσιμέντο, αδρανή διαβαθμισμένης κοκκομετρίας και πολυμερικές ρητίνες, χαρακτηρίζεται από ισχυρή πρόσφυση, μεγάλη διαπνοή και αντοχή στην υγρασία και τον παγετό.Κατάλληλος για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Xρωματίζεται σε 24 ανεξίτηλες αποχρώσεις με την προσθήκη χρωστικών σε μορφή πούδρας DUROCOLOR POWDER – P. Με την χρήση του υδαταπωθητικού σοβά D-42 ONE COAT, μειώνουμε σημαντικά το χρόνο αλλά και το κόστος εφαρμογής αφού ο σοβάς μιας στρώσης αντικαθιστά το σοβάτισμα βασικής στρώσης, το σοβάτισμα τελικής στρώσης και την βαφή των επιφανειών. Κατατάσσεται στην κατηγορία ΟC: CSIIΙ/W2, κατά ΕΝ 998-1.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ Yδατοδιαλυτές βινυλικές ρητίνες, επικαλυμμένες με έγχρωμα ανόργανα οξείδια σε μορφή πούδρας, φιλικές προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, με πρόσθετους φωτοσταθεροποιητές και φίλτρα U.V., με υψηλή αντοχή στα αλκάλια των σοβάδων. Ιδανικό για τον χρωματισμό των σοβάδων τελικής στρώσης HYDROSTOP PLASTER DS-74 & DS-75, των νέων ελαστικών σοβάδων HYDROSTOP PLASTER ELASTIC καθώς και του σοβά μιας στρώσης DUROSTICK D-42 ΟΝΕ COAT. Το κάθε σακουλάκι είναι δοσομετρικά υπολογισμένο για να προσφέρει με σταθερή ακρίβεια μία απο τις 24 επιλεγμένες αποχρώσεις βάσει του χρωματολογίου σοβάδων DUROCOLOR POWDER- P. Οι αποχρώσεις παραμένουν σταθερές για πολλά χρόνια, ιδιαίτερα εάν προστατεύονται με το σιλικονούχο υδαταπωθητικό DUROSTICK D-18 κάθε 10 χρόνια.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ Έτοιμος σοβάς τελικής στρώσης, κοκκομετρίας έως 1 mm, με βάση το λευκό τσιμέντο υψηλών αντοχών, ενισχυμένος με ακρυλικές ρητίνες. Ως σύστημα έγχρωμου αδιάβροχου σοβά, προσφέρει πλήρη υδαταπωθητικότητα, με παράλληλη δυνατότητα διαπνοής, χωρίς να εμποδίζεται η έξοδος των υδρατμών (εικ. 1-2). Ο καινοτομικός τρόπος δημιουργίας 24 επιλεγμένων σταθερών αποχρώσεων με χρωστικές σε σακουλάκια 250 gr DUROCOLOR POWDER-P της DUROSTICK για κάθε σακί 25 kg προσφέρει τη δυνατότητα αγοράς ακόμη και ελάχιστης ποσότητας σοβά. Κατατάσσεται στην κατηγορία GP:CSIII/W2 κατά ΕΝ 998-1.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ Eλαστικός αδιάβροχος αυτοκαθαριζόμενος σοβάς τελικής στρώσης κοκκομετρίας έως 0,8mm με ελαστικές και υδαταπωθητικές ρητίνες νέας τεχνολογίας o οποίος μόνο με την προσθήκη νερού είναι έτοιμος για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Ειναι ιδανικός για απαιτητικές κατασκευές και εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή. Διατίθεται λευκός. Χρωματίζεται σε 24 αποχρώσεις με χρωστικές σε σακουλάκια 250gr DUROCOLOR POWDER-P της DUROSTICK. Κατατάσσεται στην κατηγορία GP: CSIII/W2, κατά ΕΝ 998-1.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ Έτοιμος σοβάς τελικής στρώσης, με μέγιστο κόκκο έως 5 mm, με βάση το λευκό τσιμέντο υψηλών αντοχών, ενισχυμένος με ακρυλικές ρητίνες. Ως σύστημα έγχρωμου αδιάβροχου σοβά, προσφέρει πλήρη υδαταπωθητικότητα, με παράλληλη δυνατότητα διαπνοής, χωρίς να εμποδίζεται η έξοδος των υδρατμών. Μόνο με την προσθήκη νερού, δημιουργεί μια αδρή διακοσμημένη τελική επιφάνεια, τύπου γραφιάτο (εικ. 1). Ο καινοτομικός τρόπος δημιουργίας 24 επιλεγμένων σταθερών αποχρώσεων με χρωστικές σε σακουλάκια 250 gr DUROCOLOR POWDER-P της DUROSTICK για κάθε σακί 25 kg, προσφέρει τη δυνατότητα αγοράς ακόμη και ελάχιστης ποσότητας σοβά. Κατατάσσεται στην κατηγορία GP:CSIV/W2 κατά ΕΝ 998-1.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ Ελαστικός αδιάβροχος σοβάς τελικής στρώσης κοκκομετρίας έως 4mm με ελαστικές και υδαταπωθητικές ρητίνες νέας τεχνολογίας o οποίος μόνο με την προσθήκη νερού είναι έτοιμος για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Είναι ιδανικός για απαιτητικές κατασκευές εξασφαλίζοντας μακροχρόνια αντοχή. Διατίθεται λευκός. Χρωματίζεται σε 24 αποχρώσεις με χρωστικές σε σακουλάκια 250gr DUROCOLOR POWDER –P της DUROSTICK. Κατατάσσεται στην κατηγορία GP: CSIII/W2, κατά ΕΝ 998-1.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ Υδαταπωθητικό υγρό εμποτισμού, με βάση ρητίνες σιλικόνης και διαλύτες, υψηλής διεισδυτικής ικανότητας (ΜICRO TECHNOLOGY), που προσφέρει αδιαβροχοποίηση και αποτρέπει την εμφάνιση πρασινίλας στις κάθετες επιφάνειες. Προστατεύει το σοβά από την αποσάθρωση και το μπετόν από την ενανθράκωση για τουλάχιστον 10 χρόνια. Είναι απόλυτα διαυγές, δεν κιτρινίζει, δε δημιουργεί επιφανειακό φιλμ, λόγω της υψηλής διεισδυτικής του ικανότητας (ΜICRO TECHNOLOGY) δε γυαλίζει, δεν κολλάει όταν στεγνώσει και αντέχει σε αλκαλικό περιβάλλον. Ο συνδυασμός αδιαβροχοποίησης και διαπνοής εξασφαλίζει οικονομία στην κατανάλωση ενέργειας.