Hidroizolim Hidroizolim DHE çati

VETITË Flexible nënshkrimin slurry kërkuar, nontoxic. Me zbatimin e pijshëm tanke me ujë të siguruar cilësinë dhe higjienës së ujit të pijshëm gjatë vërtetimit të Përgjithshëm Laboratorit Shtetëror (Jo.. prot: 00178/015/000) Produkti i plotëson kërkesat e Rregullores KE 1935/2004 Artikull 28 Kodi Ushqim dhe Pije dhe ato të standardeve gjermane "KUNSTSTOFFE im Lebensmittelverkehr", Premte. 1.3.2.5. Ofron aderimin të shkëlqyer, ndërsa vulat jashtë sipërfaqet në të cilat për shumë vite. Për shkak të elasticitetit të tij të lartë dhe aderimin e fortë pengon ndodhjen e çara apo tkurrje të tjera kapilar, pas aplikimit të tejkalimit ekzistuese ose të çara në të ardhmen substrate. Formulë të veçantë parandalon migrimin e substancave të rrezikshme në ujë duke siguruar shëndetin e njeriut. Ofron mbrojtje të shkëlqyer ndaj karbonatimit dhe klorur sulm nga komponimet e substrate çimentoje në të cilën aplikohet dhe mbrojtje të plotë kundër ujit të detit.

Prona elastike, përhap, llaç çimentoje, e bardhë, për kulmet afatgjata hidroizolim, Ballkon, Mur, konkret, blloqe dhe tulla. Pas ngurtësimit është rezistent ndaj ujit në këmbë dhe acar, duke lejuar sipërfaqe djersë. Formulimi i saj special siguron rezistencë të shkëlqyer ndaj rrezatimit UV.

VETITË fleksibël, përhap, Llaç bardhë certifikuar nga Universiteti i Athinës, (Departamenti i Fizikës, Departamenti i fizikës të Aplikuara) materiale si ftohtë të përçueshmëri ulët termike, me reflektimi të lartë (Reflektimi Total: 0,82),përzier me ujë vetëm, duke ofruar nënshkrimin afatgjatë. Ai përbëhet nga çimentos me cilësi të lartë, agregatët zgjedhura kuarc, I qëndrueshëm ndaj ujit dhe resins akrilik elastomerike. Kulmi HYDROSTOP është një kulmet e reja hidroizolim aplikohet lehtë me rul (foto. 6) ose furçë emulsioni, pa mbushje baruti, në të laget mirë (foto. 3) sipërfaqet stabile. Është e përshkueshme nga avujt e ujit pa u depërtueshëm, duke siguruar një koeficient të qëndrueshme të përcjellshmërisë termike (l) Izolimi i kulmit. Filmi qëndrueshme elastike formuar pas 2-3 veshje, ka aderimin të shkëlqyer dhe ura vijë e flokëve të çara (instalimi i parapriu i kasetë xhami ngjitës DS-230) (foto. 4). Ajo ka rezistencë të lartë ndaj diellit dhe mbrojtur nga ngrica dhe pellgje, parandalimin e erozionit të ardhmen e betonit.

VETITË akrilik, elastomer, kulmet hidroizolim, Ngjitje e lartë, pa tretës. Krijon një të vetme, membrana ujë i ngjeshur, seamless (foto. 6), me rezistencën e motit afatgjatë. Mbulimi çara përsosur vijë e flokëve dhe microcracks. Ruan elasticitetin e tij në temperatura nga -20 ° C έως +80 ° C, dhe nuk lejon, për zgjerimet e mundshme në të ardhmen dhe kontraktimet, krijojnë probleme lagështi. Bardhësi e lartë në mënyrë të konsiderueshme zvogëlon thithjen e ngrohjes nga çati dhe ul temperaturën up 10 ° C.

VETITË brushable elastomeric kulmet gome akrilik me kërkesat e rritura ngushtësi (foto. 1). Krijon një film bardhë mbrojtëse me aderimin të shkëlqyer në substrate (foto. 2). Për shkak të modulus të lartë të elasticitetit, mund të thithin edhe kontraktimet shumë intensive pa përforcim shtesë. Mbron sipërfaqet nga lagështia, ndikojnë në përforcimin e betonit

VETITË përhapur, çimentoje, mbyllja llaç ekspozitave aderimin të shkëlqyer, plotësisht vulos sipërfaqet, në sajë të polimeret neveritshëm ujit dhe përbërësve që përmbajnë. D-1 i DUROSTICK është i përshtatshëm për pozitiv (Aplikimi jashtëm, parandalues) dhe negative (aplikimit të brendshme, për riparim) Presionet hidraulike. Rezistent ndaj acar dhe ydratmodiaperato (themelor).

VETITË përhapur, fibër përforcuar, gjuetar fokash fino çimentoje, që mbron izolimin lehtë, mbuluar me llucë, thithjen e ujit, veçanërisht nëse ata tregojnë çara ose brishtë dhe pluhur. Pllaka plasaritur mermer dhe grouts kthyer izolimin perliti ose betoni të lehtë në "rezervuare". Dukuri e shpeshtë, oxidizes përforcime çeliku dhe dobësuar në mënyrë progresive, duke çuar në erozion të suva dhe lëkurë bojë.

VETITË Alkalimachi shirit ngjitës qelqi (garzë), hapjes dy korniza×2 mm dhe peshë 30 gr / m2. Të nevojshme për të mbështetur nyjeve horizontale dhe vertikale e plasterboard dhe çimento.