ΕλληνικάEnglishShqipDeutschРусский
by Transposh - translation plugin for wordpress
 

ΑΚΡΥΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΠΟΞΕΙΔΙΚΟΙ ΑΡΜΟΣΤΟΚΟΙ

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ Έγχρωμος αρμόστοκος τσιμεντοειδούς βάσης, με επιλεγμένα χαλαζιακά αδρανή, ενισχυμένος με ειδικές ακρυλικές πολυμερικές ρητίνες. Η τελική επιφάνεια που προκύπτει είναι υαλώδης, υδαταπωθητική, δε συγκρατεί ρύπους και βακτηρίδια, παρουσιάζει χρωματική σταθερότητα και ομοιομορφία, καθαρίζεται και δουλεύεται εύκολα. Είναι ανθεκτικός στην υγρασία και την τριβή. Κατατάσσεται στην κατηγορία CG2 κατά ΕΝ 13888.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ Έγχρωμος αρμόστοκος τσιμεντοειδούς βάσης, με επιλεγμένα χαλαζιακά αδρανή, ενισχυμένος με ειδικές ακρυλικές πολυμερικές ρητίνες. Η τελική επιφάνεια που προκύπτει είναι υαλώδης, υδαταπωθητική, δε συγκρατεί ρύπους και βακτηρίδια, παρουσιάζει χρωματική σταθερότητα και ομοιομορφία, καθαρίζεται και δουλεύεται εύκολα. Eίναι ανθεκτικός στην υγρασία και την τριβή. Κατατάσσεται στην κατηγορία CG2 κατά ΕΝ 13888.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ Έγχρωμος αρμόστοκος τσιμεντοειδούς βάσης, με επιλεγμένα χαλαζιακά αδρανή, για αρμολόγηση πλακιδίων και μαρμάρων, ενισχυμένος με ειδικές ακρυλικές πολυμερικές ρητίνες. Η τελική επιφάνεια που προκύπτει είναι υαλώδης, υδαταπωθητική, δε συγκρατεί ρύπους και βακτηρίδια, παρουσιάζει χρωματική σταθερότητα και ομοιομορφία, καθαρίζεται και δουλεύεται εύκολα. Είναι ανθεκτικός στην υγρασία και την τριβή. Κατατάσσεται στην κατηγορία CG2 κατά ΕΝ 13888.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ Ελαστικός, υδαταπωθητικός και αντιπαγετικός αρμόστοκος πλακιδίων σε μορφή σκόνης με ελαστικές υδαταπωθητικές ρητίνες νέας τεχνολογίας και ειδικά fillers. Αποτελεί καινοτόμο προϊόν καθώς είναι το πρώτο εύκαμπτο (πληρωτικό αρμών πλακιδίων. Παρουσιάζει υψηλές μηχανικές αντοχές, δεν δημιουργεί ρηγματώσεις κάτω από τις πλέον αντίξοες συνθήκες περιβάλλοντος, παρουσιάζει εξαιρετική αντοχή σε οξέα, αλκάλια, ισχυρά καθαριστικά καθώς και σε ορισμένους διαλύτες και στο χλωριωμένο νερό. Έχει άριστη εργασιμότητα και δημιουργεί άρρηκτη πρόσφυση στις παρειές των αρμών. Δεν λεκιάζει από υδαρούς και λιπαρούς λεκέδες όπως λεκέδες από νερό, καφέ, λάδι, κρασί, κ.ά. Αποτρέπει τη δημιουργία μούχλας, μυκήτων και βακτηριδίων. Αποτελεί προϊόν απόλυτα φιλικό στο χρήστη και στο περιβάλλον. Κατατάσσεται στην κατηγορία CG2 κατά EN 13888.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ Στόκος δύο συστατικών σε 32 έτοιμες αποχρώσεις χωρίς διαλύτες, με βάση εποξειδικές ρητίνες και υπέρλεπτα πυριτικά αδρανή. Είναι ανθεκτικός σε οξέα, αλκάλια, ισχυρά καθαριστικά, στους περισσότερους οργανικούς διαλύτες καθώς και σε χλωριωμένο και θαλασσινό νερό. Παρουσιάζει άριστη εργασιμότητα, υψηλή πρόσφυση στις παρειές των αρμών και είναι απόλυτα στεγανός, χωρίς να λεκιάζει. Δεν είναι απορροφητικός, δεν επιτρέπει την ανάπτυξη βακτηριδίων, καθαρίζεται εύκολα ακόμη και σε καθημερινή βάση, ενώ είναι ανθεκτικός ακόμη και σε συνθήκες αυστηρής υγιεινής (εικ. 1). Είναι κατάλληλος για πλάτη αρμών 1-10 mm, ενώ η τελική επιφάνεια που προκύπτει είναι απολύτως λεία, όπως η πορσελάνη. Προτού σκληρύνει, καθαρίζεται εύκολα με χλιαρό νερό. Κατατάσσεται στην κατηγορία RG, κατά ΕΝ 13888.