Hidroizolim Nanoteknologjia

VETIT Product Prodhimi i teknologjisë nanomolekulare, me bazë uji, i përshtatshëm për hidroizolimin e nënshtresave minerale në sipërfaqe vertikale dhe horizontale për ambiente të jashtme dhe të brendshme. Për shkak të veprimit të lartë depërtues të nanopjesëzave që përmbahen në përbërjen e tij, ngjitet thellë në poret e sipërfaqeve dhe u jep atyre veti hidrofobe, pa parandaluar djersitjen e tyre. Nuk krijon një film sipërfaqësor dhe parandalon shfaqjen e mikrokripave kapilare, rritja e kërpudhave dhe mykut, si dhe formimin e kripërave. Ndihmon në ruajtjen e përsosjes dhe përsosjes estetike të sipërfaqeve të aplikuara, pa shkëlqim ose ndikim në bukurinë dhe strukturën e tyre natyrore. Mbron ata për një kohë të gjatë duke e bërë jashtëzakonisht të lehtë pastrimin e rregullt të tyre nga balta dhe ndotësit e ajrit, duhanit dhe nikotinës pasi nuk depërtojnë në poret e sipërfaqeve. Pa erë, përdorues dhe mjedis miqësor.

VETIT produkt i papërshkueshëm nga uji dhe naftëmbajtës i nanoteknologjisë, i përshtatshëm për mbrojtjen e mermerit, granite dhe materiale të tjera me thithje jashtëzakonisht të ulët në sipërfaqe vertikale ose horizontale, jashtë ose brenda. Nanopjesëzat që përmbahen në përbërjen e saj, impregnoni sipërfaqet me lehtësi dhe thellësi të madhe, duke i bërë ato të papërshkueshme nga uji, duke i mbrojtur kështu nga çdo dëmtim që lagështia mund t'i shkaktojë, uji dhe akulli. Në të njëjtën kohë, ato i bëjnë sipërfaqet të paprekshme nga njollat ​​e zakonshme shtëpiake, tymi, nikotina por edhe ndotësit e ajrit dhe kështu pastrimi i tyre bëhet me lehtësi karakteristike, pa përdorimin e detergjentëve të fortë. NANO PROOF MARMO DS - 275, nuk krijon një film sipërfaqësor, nuk shkëlqen, nuk zhvishet dhe nuk zverdhet, duke ruajtur kështu bukurinë natyrore dhe strukturën e sipërfaqeve. Rezistent ndaj rrezeve ultraviolet të diellit, ndryshime të menjëhershme të temperaturës, lagështia dhe ngrica e vazhdueshme. Mbron sipërfaqet dhe parandalon ndryshimin e ngjyrës. Pa erë, me bazë uji, përdorues dhe mjedis miqësor.